Selecteer land
Dutch
English
French
Zoek Kaarten Sluiten / verbergen
Zoekwoord
Zoeken exacte woordcombinatie
Klik hier om te sluiten
 
Selecteer land Zoek Kaarten Welkom Gast   Word nu lid   inloggen 
Home Populair Top-Nominatie Nieuwe Kaarten Oppakken Spellen Vertel Vrienden
Mijn Acount   Adres Boek   Kalender   Herinnering   Mijn Album   Favorieten   Geschiedenis   Verjaardag Herinnering   Stuur videokaart

Algemenevoorwaarden

Dit is een gratis dienst gericht op het vergemakkelijken van de elektronische communicatie voor iedereen gebruiken.

Met behulp van de gratis diensten op deze website zal de acceptatie aan de volgende voorwaarden en bepalingen. Als u niet akkoord gaat, kunt u stoppen met het gebruik van deze service.

U bent volledig verantwoordelijk en aansprakelijk voor alle activiteiten die worden uitgevoerd door middel van uw gebruik van onze diensten. gratis e-cards versturen is niet verantwoordelijk voor de inhoud van wenskaarten die je op onze website.

Het verzenden van anonieme kaarten of kaarten met vervalste afzender e-mailadressen is niet toegestaan.

U stemt ermee in niet voor het verzenden van wenskaarten met content die is bedreigend, pijnlijk, beledigend, seksistisch, obsceen, haatdragend of anderszins ongeschikt. Uw IP-nummer zal worden verstuurd met uw wenskaart. Als deze kaart krijgt het onderwerp van een onderzoek van uw Internet-provider kan worden gedwongen om uw identiteit! gratis e-cards versturen heeft het recht, maar niet de verantwoordelijkheid te verwijderen wenskaarten die worden geacht in onze eigen goeddunken in strijd met deze overeenkomst.

U het ook eens niet aan toe te voegen die auteursrechtelijk beschermde afbeeldingen, muziek, tekst of andere inhoud aan uw wenskaart, tenzij u de eigenaar van het auteursrecht verkregen toestemming.

gratis e-cards versturen neemt uw privacy zeer serieus. Wij beschermen de privacy van alle informatie die wij ontvangen, terwijl u surfen op onze website. Dit kan individueel identificeerbare gegevens (zoals uw e-mailadres) of elke andere informatie die door uw browser en Internet Service Provider sturen samen met uw online pagina aanvragen. Als aanhanger van de Coalitie tegen ongevraagde e-mails (CAUCE), wij het ten zeerste afkeuren van spamming:

Particulieren, organisaties en bedrijven kunnen geen gebruik maken van deze dienst voor het verzenden van e-mail naar mensen of andere entiteiten op mailinglijsten en usenet nieuwsgroepen dat zij niet over de volledige rechten te gebruiken, noch e-mail verzenden naar mensen of andere entiteiten, met wie ze niet kennen. Het verzenden van meerdere e-mails met reclame-inhoud wordt beschouwd als misbruik van deze dienst ( "spam") en zullen we passende maatregelen nemen om de gebruikers bewust overtreding van deze regel.

Wij zijn het niet maken onze website de gebruiker e-mail adressen beschikbaar voor iedereen!

Aangezien dit een gratis service, onze webpagina's en e-mail kunnen ook advertenties. We zullen niet aanvaarden alle advertenties van entiteiten waarvan de producten en aanbiedingen bepalen we te kwetsend of ongepast. Bijvoorbeeld, we niet toestaan dat de advertenties van sites met pornografische inhoud, of sites die links bevatten naar inhoud voor volwassenen.

Alle gebruikers uitdrukkelijk akkoord te gaan gebruik maken van deze diensten op eigen risico. Hoewel we altijd proberen te zorgen voor een hoog niveau van kwaliteit, kunnen we geen garanties met betrekking tot de permanente beschikbaarheid, foutloos functioneren, of de actualiteit van onze diensten. gratis e-cards versturen is niet verantwoordelijk voor u voor iedere inhoud vinden op onze website, of op enig wenskaarten verstuurd met behulp van deze dienst.

Deze dienst, zijn de eigenaars, programmeurs, beheerders, partners en sponsors kan geen garantie met betrekking tot prestaties of resultaten die u kan verkrijgen, door gebruik te maken van deze website. In het bijzonder, maken ze geen garanties, uitdrukkelijk of impliciet, met betrekking tot onschendbaarheid van de rechten van derden, verkoopbaarheid, of geschiktheid voor een bepaald doel. In geen geval zullen zij aansprakelijk worden gesteld voor enige gevolgschade, incidentele of bijzondere schade, met inbegrip van eventuele gederfde winst, gemiste besparingen of verlies van gegevens die voortvloeien uit het gebruik van deze dienst, zelfs als een van hun vertegenwoordigers IS GEBRACHT VAN DE MOGELIJKHEID VAN Dergelijke schade, of voor een claim door een derde partij.

Deze website bevat mogelijk materiaal beschermd door de wet, inclusief maar niet beperkt tot auteursrechten en handelsmerken. De auteursrechten van de beelden, geluiden en andere materialen op deze website zijn eigendom van hetzij door gratis e-cards versturen of door de individuele fotografen, componisten en artiesten die hebben toegelaten het gebruik ervan op deze website. Het is illegaal om zich voort te planten foto's genomen door een professionele fotograaf of andere auteursrechtelijk beschermd materiaal zonder toestemming van de eigenaar van het auteursrecht. Zoals bij elk beeld, uw bezit te zijn van een kopie van een gedigitaliseerde opname geeft u geen rechten om het te gebruiken als u dat wenst. Het auteursrecht van een afbeelding of geluid is over het algemeen in handen van de fotograaf / componist / artiest en alleen de eigenaar van het auteursrecht, of de eigenaar van de wettelijke vertegenwoordiger, kan u toestemming te kopiëren, te distribueren, te wijzigen of te publiceren.

Wij behouden ons het recht voor om deze overeenkomst op elk gewenst moment.

 

Ongewenste Email    Willekeurige Kaart    Niewsbrief    Feedback    Privacybeleid    Voorwaarden    Help
 
Bookmark and Share
Powered by gratis e cards
Copyright (C) 1999-2012, gratis-e-cards.nl